Известие
Collapse
No announcement yet.
Странни наблюдения относно разхода на 146 1.6ТС
Collapse
X
-
Знаете ли от къде идва разликата, че на колегата му е нормален разхода.
Ми колегата сипва бензин в Англия.
1-не лъжат в количеството
2-бензина е по качествен
3-не е такава мърсотия съответно въздушният филтър не се скапва за 1000км
166-цата ми градско харчи 11 а с гръцка нафта 9.5 е как става тоя номер........
Comment
-
galinves71 11.3 никога ама никога не ми е давала алфетката в какъвто и пробег и сезон да съм я карал дори и наджаскана с хора и багаж.
ОК, продължавай да се самозалъгваш...
Ма иначе смех...Last edited by hollyman_R; d.m.y г., 18:08.
Comment
-
Първоначално публикувано от hollyman_R Покажи съобщениеgalinves71 11.3 никога ама никога не ми е давала алфетката в какъвто и пробег и сезон да съм я карал дори и наджаскана с хора и багаж.
ОК, продължавай да се самозалъгваш...
Ма иначе смех...ай да спираме със спора че докато не сме превърнали темата в каквито стават обикновенно всичкил
Last edited by galinves71; d.m.y г., 16:52.
Comment
-
Добре бе Вие искате да кажете,че хората не си познават колите и това което им показва на километража не е вярно и ги лъже и те не минават по 100км,а по 50 и си викат колата ми харчи малко !!!! Мойта като я взех ми харчеше по 13-14л/100км,отидох до един сервиз на близо до нас и там ми смениха "ламбда сонда" и сега колата с постоянно каране над 4000об ми харчи градско 8л/100км,а извънградско 5.6-6л/100км.Но е възможно и моя километраж да ме лъже и да не съм изминал 100км. а на половината път ..........
Comment
-
Първоначално публикувано от xapu Покажи съобщениеДобре бе Вие искате да кажете,че хората не си познават колите и това което им показва на километража не е вярно и ги лъже и те не минават по 100км,а по 50 и си викат колата ми харчи малко !!!! Мойта като я взех ми харчеше по 13-14л/100км,отидох до един сервиз на близо до нас и там ми смениха "ламбда сонда" и сега колата с постоянно каране над 4000об ми харчи градско 8л/100км,а извънградско 5.6-6л/100км.Но е възможно и моя километраж да ме лъже и да не съм изминал 100км. а на половината път ..........
Comment
-
Колеги, оригинално темата беше:
Случвало ли му се е на някого да получи еднакъв разход със 120 и 150км/ч, при горе-долу еднакви условия и каква е причината за това, а не колко горят алфите в града, в Италия, в нечии мечти и т.н...156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от xapu Покажи съобщениепостоянно каране над 4000об ми харчи градско 8л/100км,а извънградско 5.6-6л/100км.
Ама масло ли????????Alfa Mito 1.4
156 2.0 155 ex
156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеКолеги, оригинално темата беше:
Случвало ли му се е на някого да получи еднакъв разход със 120 и 150км/ч, при горе-долу еднакви условия и каква е причината за това, а не колко горят алфите в града, в Италия, в нечии мечти и т.н...146 Turbo
Comment
-
Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщениеНа мен ми се е случвало!!! Същото! но си го обяснявам че при поддържане на 150-160км/ч съм около -0.2 и 0 (нула) надув,и си карам почти без да бутам десния педал
Comment
-
Всеки пише, чул, недочул. Маже с жмел по темата... Никъде НЕ Е казано, че харчи 8 градско. Казано е че разхода в смесен цикъл е бил 8, даже предимно е било извънградско.
Аз мога да коментирам за моята алфа- 1.6 боксер, че при 130 на магистралата и 100 на пътя дава 7-7.5 разход.. със 150-160 ще качи на 8-9 сигурно.Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеВсеки пише, чул, недочул. Маже с жмел по темата... Никъде НЕ Е казано, че харчи 8 градско. Казано е че разхода в смесен цикъл е бил 8, даже предимно е било извънградско.
Аз мога да коментирам за моята алфа- 1.6 боксер, че при 130 на магистралата и 100 на пътя дава 7-7.5 разход.. със 150-160 ще качи на 8-9 сигурно.
"постоянно каране над 4000об ми харчи градско 8л/100км,а извънградско 5.6-6л/100км."Alfa Mito 1.4
156 2.0 155 ex
156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex
Comment
-
Еми колеги който не ми вярва на писанията,може да дойде всеки ден след 17ч. в Дружба 1 ще му сипя 15лв бензин,защото това за 8л ще му нулирам километрите и нека почне да кара градско и да види колко ще измине.Ако измине по-малко от 100км примерно 60-70км Аз ще се извиня тук в форума на всички и ще ходя да си метна алфата на вторични
Comment
Comment